Σας αρέσει η σελίδα μας
178968
ΣήμεραΣήμερα15
ΧθέςΧθές12
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα38
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα276
    Επισκέπτες online: 1


Η Διευθύντρια Φιλοθέη Κολίτση σας καλωσορίζει στη σελίδα του σχολείου.

 

Χαιρετισμός

     Το σπουδαιότερο αγαθό για τον άνθρωπο είναι η μόρφωσή του. Ο Αριστοτέλης αρχίζει ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία του με τη φράση: «Ο άνθρωπος από τη φύση του επιθυμεί τη Γνώση». Η σημερινή πραγματικότητα επιτάσσει και κάτι περισσότερο: εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να μάθουμε τους μαθητές μας πώς να μαθαίνουν, γιατί η γνώση αξίζει μόνο όταν βασίζεται σε εμπειρίες.

     Οι μαθητές του σχολείου μας καθημερινά προσπαθούν για τη μόρφωσή τους, την κατάκτηση της γνώσης και ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική ζωή.

      Στη σημερινή εποχή της αμφισβήτησης, της κρίσης  θεσμών και αξιών και των συνεχών αλλαγών, το σχολείο έχει να επιτελέσει ένα σημαντικό ρόλο: Μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε συνέχεια, να υπηρετούμε την υψηλή ιδέα της μόρφωσης με ουσιαστική συνεργασία, διάλογο και εποικοδομητική κριτική. Γι? αυτό και η συνεργασία πρέπει να είναι συνεχής, καλόπιστη και ουσιαστική.

     Η ιστοσελίδα του σχολείου μας σκοπό έχει να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας  όλων των μελών της σχολικής κοινότητας ? μαθητών, καθηγητών και γονέων-κηδεμόνων.  Θα προσπαθήσουμε να περιέχει πάντα χρήσιμες πληροφορίες. Περιμένουμε τα σχόλια και τις δικές σας προτάσεις!

 

Στοιχεία επικοινωνίας

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 18:34